Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ



Η εταιρεία ΑΡ-ΚΑΣ Αφοι Μπατανιάν έχοντας τις ρίζες της στην Καισάρεια της Κεντρικής Ανατολίας με το πέρασμα των χρόνων συνεχίζει μέχρι σήμερα τόσο την παραγωγή του Παστουρμά όσο και των άλλων εκλεκτών αλλαντικών καθώς και κρεατοσκευασμάτων.

Από το μακρινό 1922 μέχρι σήμερα έχουν περάσει σχεδόν 100 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια είχαν ένα κοινό σημείο αναφοράς και αυτό ήταν η άμεση σχέση με τους πελάτες της.

 

1922:
Ίδρυση οικογενειακής επιχείρησης από την 1η γενιά Μπατανιάν με σκοπό την παραγωγή παστουρμά στην Ελλάδα για πρώτη φορά, με έδρα την παλαιά Κοκκινιά.

1946:
Ίδρυση του πρώτου σημείου λιανικής πώλησης στον Πειραιά από την 2η γενιά Μπατανιάν.

1950:
Μετεγκατάσταση της μονάδας παραγωγής σε σύγχρονες εκγαταστάσεις στην Νίκαια. Έναρξη παραγωγής και άλλων αλλαντικών πέρα του παστουρμά.

1978:
Εξαγωγή προϊόντων για πρώτη φορά.

1980:
Μετεγκατάσταση του σημείου λιανικής πώλησης στην Καλλιθέα από την 3η γενιά Μπατανιάν.

1985:
Δημιουργία νέων καναλιών διανομής μέσω αντιπροσώπων.

1991:
Συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ελληνικές βιομηχανίες αλλαντικών.

2001:
Μετεγκατάσταση σε υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα 1000 τ.μ., σε ιδιόκτητη έκταση 5 στρεμμάτων και με μεγάλες δυνατότητες επέκτασης στην Βιομηχανική Περιοχή Κορωπίου.

2002:

Συνεργασία με τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market.

2008:

Ανάπτυξη γκάμας προϊόντων.

2010:
Δημιουργία καινούργιων καταστημάτων λιανικής (Αθήνα,
Μαρούσι).

2016:

Εξαγώγη προϊόντων σε νέες χώρες της Ευρώπης. (Γερμάνια, Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία)